Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مرکز حدیث ولایت دانشگاه جامع امام حسین (ع) در راستای حمایت از نخبگان و پژوهشگران و نیز پیشبرد پروژه‌های خود از میان دانشجویان و یا فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مسلط به ترجمه معکوس اقدام به جذب همکار تحقیقاتی و اعطای کسری خدمت می‌کند.

شرایط لازم برای دریافت پروژه:

۱. اشتغال به تحصیل یا فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توانمندی انجام پژوهش به تشخیص مرکز حدیث ولایت

۳. باقی بودن حداقل ۶ ماه از معافیت تحصیلی.

همچنین متقاضیان باید مهارت ترجمه معکوس در حوزه‌های زبانی انگلیسی، عربی، فرانسه، اسپانیولی و روسی توانمندی داشته باشند.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام و سیر مراحل، اطلاعات و رزومه کامل خود را در سامانه کسر خدمت دانشگاه جامع امام حسین (ع) ثبت کنند و در همین راستا، زمینه همکاری «علوم انسانی» و مرکز حدیث ولایت به عنوان مرکز همکار انتخاب شود.

در صورت احراز شرایط اولیه به داوطلبان اعلام و پس از برگزاری آزمون، سیر مراحل قانونی صورت می‌پذیرد.

همچنین مرکز رشد علوم و فناوری‌های نوین از علاقه‌مندان به انجام پروژه‌های کسری خدمت در رشته‌های زیر برای تعیین پروژه دعوت می‌کند.

رشته‌های مورد نیاز:

۱) برق (مخابرات (میدان و امواج، سیستم)، قدرت (الکترونیک قدرت، حفاظت ماشین‌های الکتریکی، انتقال و توزیع)

۲) برق الکترونیک (طراحی آنالوگ، الکترونیک دیجیتال، ادوات میکرو نانو الکترونیک، قطعه)، مکاترونیک وکنترل (با تسلط کنترل صنعتی و آشنا به PLC.)

۳) مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

۴) فیزیک (اتمی مولکولی (لیزر، پلاسما، اپتیک)، ماده چگال (حالت جامد)، سیستم‌های پیچیده و دینامیک غیر خطی))

۵) مکانیک (ساخت و تولید، طراحی کاربردی، مکاترونیک، تبدیل انرژی-سیالات، هوافضا (پیشرانش))

۶) مواد (سرامیک، شناسایی و انتخاب مواد، متالوژی پودر)

۷) شیمی و مهندسی شیمی (احتراق، طراحی فرایند، کاربردی)

۸) زبان (روسی، فرانسوی، چینی)

متقاضیان برای ثبت نام و تعیین پروژه، باید از طریق سامانه مذکور اقدام کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: امام حسین نخبگان مقطع کارشناسی اشتغال کارشناسی ارشد رشد برق الکترونیک فناوری فیزیک مکانیک شیمی سربازی کارشناسی ارشد معافیت تحصیلی دانشگاه جامع امام حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، گفت: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم،آیت‌الله علیرضا اعرافی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره علامه حلی(ع) در سالن همایش‌های مدرسه علمیه معصومیه قم با گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مطهری، اساتید را پایه رشد علمی و توسعه و پیشرفت خواند.

وی با تقدیر از عملیات وعده صادق و تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) افزود: امام صادق(ع) یک نقطه عطف و تحول بزرگ علمی و فرهنگی و سیاسی در جهان بودند و جایگاه آن حضرت کاملا ممتاز و ویژه است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به کتاب 22 جلدی مسند الامام الصادق(ع) اثر مرحوم آیت الله حاج شیخ عزیزالله عطارودی(ره) اشاره کرد و گفت: مرحوم عطارودی احادیث موجود و باقی مانده از تراث امام صادق(ع) را جمع آوری کرده که به حدود 40 هزار متن حدیثی و روایی از حضرت می رسد.

به گفته اعرافی ثبت و ضبط 21 هزار و 44 راوی و شاگرد امام صادق(ع) نشان می‌دهد که عدد 4 هزار شاگرد عدد بی‌ربطی نیست. همچنین حدود 40 هزار حدیث و بیش از 22 هزار راوی در مقیاس آن زمان فوق العاده بزرگ است و نشان می دهد که امام صادق(ع) چه جایگاه و تاثیرگذاری عظیمی داشته اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر حدود 20 هزار حدیث امام باقر(ع) را به حدود 40 هزار حدیث امام صادق(ع) اضافه کنید قریب 60 هزار روایت و حدیث از صادقین(ع) در دست ماست و تقریباً نیمی از تراث حدیثی شیعه است و این دو امام بزرگوار بیش از نیمی از تراث روایی و حدیثی ما را افاضه فرموده اند.

به گفته وی معارف صادقین(ع) و به ویژه امام صادق(ع) از لحاظ شمول و استیعاب یعنی نسبت به تمام شاکله اندیشه دینی در رتبه اول است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور افزود: امامین صادقین(ع) به ویژه امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی با قرائت خاندان پیامبر(ص) را ارائه کردند. البته ما همه ائمه اطهار(ع) را نور واحد می دانیم و اگر تفاضلی هم بیان می شود آسیبی به آن نور واحد نمی زند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: امام صادق(ع) هم در میدان مواجهه با الحاد و اندیشه‌ها و فرق انحرافی بودند و هم در برابر کانون‌های سیاسی منحرف ایستادند و یک ساماندهی فرا زمانی را انجام دادند.

 اعرافی گفت: همه مدیون تراث عظیم امام صادق(ع) هستند و حوزه‌های علمیه باید به طور ویژه از این منظومه صیانت کنند و بازسازی متناسب با هر عصر و زمان را انجام دهند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تاکید بر این که حوزه علمیه قم در 100 سال اخیر و به ویژه بعد از نهضت و انقلاب امام(ره) پرچمداری جامعی از مکتب امام صادق(ع) انجام داده است، تصریح کرد: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ردپای انگلیسی‌ها در حدیث امام صادق (ع)/ ساخته‌های ذهنی یک منبری
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • رسانه‌ها پای کار بیست‌ویکمین همایش پیرغلامان حسینی باشند
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • احداث مسیرهای پل ولایت و پل ششم در مراحل پایانی